Mersin’deki üniversitelerden 'tersine mentörlük’ etkinliği

Mersin’deki üniversitelerden 'tersine mentörlük’ etkinliği cukurovagazetesi.com
Nurgül Bayram

Mersin’deki üniversiteler, iş dünyasıyla iş birliği yaparak lojistik öğrencilerine yönelik, tersine mentörlük programı düzenledi.


Toros Üniversitesi, Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi ve Çağ Üniversitesi, MBB Kariyer Merkezi koordinatörlüğünde ve üniversitelerin işbirliğiyle, Lojistik ve Dış Ticaret öğrencilerine yönelik etkinliğe ev sahipliği yapan üniversiteler, "Tersine Mentörlük Programı" adlı etkinlik düzenledi.

Toros Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Köksal Hazır'ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda,  akademisyenler, öğrenciler ve lojistik sektöründen profesyoneller bir araya geldi.

Konuk konuşmacı olarak ARKAS Lojistik İK Müdür Yardımcısı Birce Gökmen’in  bilgi ve deneyimlerini aktardığı toplantı interaktif bir ortamda ele alındı.

 

Katılımcıların, sektörün mevcut durumu, gelecek beklentileri ve kariyer fırsatları hakkında bilgi edindiği etkinlikte, öğrenciler de mentörluk süreçleri hakkında bilgi sahibi olup, sektör temsilcileri ve geleceğin lojistik profesyonelleriyle iletişim kurdular.