Mersinli firmaların odağı bölgenin en büyük ticaret buluşmasında

Mersinli firmaların odağı bölgenin en büyük ticaret buluşmasında cukurovagazetesi.com
Güray Gürdal

Uluslararası anne, bebek ve çocuk ürünleri sektörü, yeni ticaret fırsatları için CBME Türkiye’nin 42’nci edisyonunu bekliyor.


Düzenlenen her yeni buluşmada sektörünün ihracatına doğrudan milyonlarca dolar katkı sağlayan CBME Türkiye, 2024 hazırlıkları kapsamında bir taraftan mevcut pazarları güçlendirmeye devam ederken, diğer yandan özellikle Afrika ve Amerika bölgelerindeki pazarlama faaliyetlerine yoğunlaşarak, sektöre yeni ticaret kanalları açmayı hedefliyor. Fuarı ziyaret edecek perakendeciler, büyük mağazalar, e-ticaret siteleri, toptancılar, üreticiler, marka sahipleri ile tedarikçiler, satın alma ofisleri, ithalatçılar ve distribütörler; binden fazla markanın anne, bebek ve çocuk ürünlerine dair binlerce yeni ürününü ilk kez bir arada görebilecek.

Anne, bebek ve çocuk ürünleri sektöründe 2024’ün en önemli uluslararası ticaret adreslerinden birisi olacak CBME Türkiye, artık geleneksel hale gelen trend seminerlerine de ev sahipliği yapacak. Fuarda, dünyanın 1 numaralı trend otoritesi WSGN, bebek ve çocuk giyimini etkileyen makro faktörler ile renk, desen, kumaş, giyim ve aksesuar ürünleri hakkında ipuçlarını paylaşacak.