Kara, “Tiyatro evrenseldir”

Kara, “Tiyatro evrenseldir” cukurovagazetesi.com
Güray Gürdal

Mia Sanat&Organizasyon kurucusu İbrahim Safa Kara, Mersin’de her kesime hitap edecek tiyatro oyunlarını seyirciyle buluşturmayı amaçladıklarını belirterek, “Oyunlarımızı getirirken siyasi görüş farketmeksizin getiriyoruz, çünkü tiyatro evrenseldir” dedi.


Mia Sanat&Organizasyon kurucusu İbrahim Safa Kara, Mia Sanat&Organizasyon olarak her kesime hitap edecek tiyatro oyunlarını tiyatro severlerle buluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Getirdikleri oyunlarla seyirciye keyifli dakikalar yaşatmayı amaçladıklarını aktaran Kara, “Bizim getireceğimiz veya getirdiğimiz oyunlarımızda ana gayemiz seyircimizin gülerek, alkışlayarak oyunumuzdan mutlu bir şekilde ayrılması ve sıradaki oyunlarımızı iple çekmek istemesidir” ifadelerini kullandı.

“SİYASİ AYRIM YAPMIYORUZ"

Oyunlarda herhangi bir siyasi görüş ayrımı yapmadıklarını kaydeden Kara, “Biz oyunlarımızı getirirken şu siyasi görüş sevmez, bu siyasi görüş sever ayrımına girmeden seyirciyle buluşturuyoruz. Çünkü tiyatro evrenseldir” diye konuştu.

25 NİSAN’DA ‘KARI-KOCA İŞLERİ’ SAHNELENECEK

25 Nisan Perşembe günü Mezitli Kültür Merkezi’nde ‘Karı-Koca İşleri’ isimli 2 perdelik komedi oyununu seyirciyle buluşturacaklarını aktaran Kara, oyun hakkında bilgi verdi. Kara, “Oyunumuza Aşıklar atışması da diyebiliriz. Seyircimizi kahkaha tufanına tutacak ve seyircimizin eğlenebileceği, değerli vaktini güzel bir şekilde geçirebileceği bir oyundur. Tüm izleyicilerimizi 25 Nisan Perşembe günü saat 20.00 ‘da Mezitli Kültür Merkezi’ne bekliyoruz” dedi.