Gölcük Tabiat Parkı'nda düzenleme çalışması

Gölcük Tabiat Parkı'nda düzenleme çalışması cukurovagazetesi.com
İHA

Isparta Belediyesi Gölcük Tabiat Parkı’nda düzenleme çalışmalarına başladı. İlk etapta giriş ücretleri üçte bir oranına düşürülürken, yürüyüş, koşu, piknik, mescit, tuvaletlerin yapılması için düzenlemelere başlandı. Başdeğirmen Gölcük’ü çok daha iyi, çok daha güzel, vatandaşların huzur bulacağı, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir hale getirmek için çalışmaların devam ettiğini aktararak, “Belediyenin devreye girmesi insanlarımızı rahatlatmış, bir memnuniyet olmuş, bir güven doğmuş” dedi.


Isparta Belediyesi Gölcük Tabiat Parkındaki giriş ücretlerini üçte bir oranına indirmesinin ardından mesirelik alanda yeni düzenleme çalışmalarını başlattı. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, başkan yardımcıları, ilgili daire müdürleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle birlikte Gölcük Tabiat Parkı'nda incelemelerde bulundu. Milas Mesirelik alanla Gölcük Tabiat Parkı arasındaki yolda iyileştirme çalışmalarına başlandı. Mesirelik alana yeni çöp konteynerleri yerleştirildi, tuvalet ve diğer sosyal alanların bakımları gerçekleştiriliyor.

Başkan Başdeğirmen, bölgede incelemeler gerçekleştirerek park alanında piknik yapan vatandaşlara iyi tatiller dileklerinde bulundu. Vatandaşlar ise Gölcük Tabiat Parkı'nın belediye tarafından işletilmesinden dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirdi. Başkan Başdeğirmen, Gölcük Tabiat Parkı'nın belediye tarafından işletilmeye başlandığını dile getirirken, bölgede yeni düzenlemelerin yapılacağını ifade etti.