Yaylaların eksiklikleri giderilecek

Yaylaların eksiklikleri giderilecek cukurovagazetesi.com
Ebru DOST

CHP Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Toroslar’ın turistik yaylalarında bir etüt çalışması yapılacağını ve buraların eksiklerinin giderileceğini söyledi.


Yıldız, Bayram ziyareti kapsamında Arslanköy, Güzelyayla, Soğucak ve Gözne Mahalleleri’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Yıldız oradaki konuşmasında, özellikle Arslanköy, Gözne, Soğucak ve Ayvagediği gibi yaz turizmi için çalışmalar yapacaklarını belirtti. Yıldız, "Her birimiz elimizi taşın altına koyarak, köylerimizi, merkez mahallelerimizi yeniden ayağa kaldırıp, daha konforlu ve daha kaliteli yaşam alanları haline getireceğiz. Bunu yapacağımızı ve başarabileceğimizi biliyorum. Özellikle Arslanköy, Gözne, Soğucak ve Ayvagediği gibi yaz turizmi için nüfusu artan kırsal mahallerimizde hemen bir çalışma başlatacağız. Bir etüt çalışması yapacağız ve buraların eksiklerini muhtarlarımızla, sizlerle beraber tespit edeceğiz. Mahallelerimizi sürekli ziyaret edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızın Bayramını yeniden kutluyorum” şeklinde konuştu.