Volo Atış Oyunları Şampiyonası'nda dereceye diren sporculara ödülleri verildi

Volo Atış Oyunları Şampiyonası'nda dereceye diren sporculara ödülleri verildi cukurovagazetesi.com
Bilge ÇAKIR

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından düzenlenen Volo Atış Oyunları Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası, Mersin’de gerçekleşti. 24 ildeki 183 sporcu, Toroslar Bocce Tesisleri’nde mücadele etti.


Mersin'de düzenlenen Volo Atış Oyunları Şampiyonası'na katılan sporcular, büyük bir heyecan ve rekabet içinde mücadele etti.

Resim

Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara ödülleri, Federasyon Asbaşkanı Faik Kapsız, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özdemir, TBBDF Mersin İl Temsilcisi Niyazi Kutlay ve yarışma hakemleri tarafından takdim edildi.

Resim

Federasyon Asbaşkanı Faik Kapsız, ödül töreninde yaptığı konuşmada, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özdemir ise sporun ve sporcuların desteklenmesinin önemine vurgu yaparak, gelecek yıllarda da benzer organizasyonların gerçekleştirilmesi için ellerinden gelen desteği sağlayacaklarını belirtti.

Resim

TBBDF Mersin İl Temsilcisi Niyazi Kutlay ise organizasyonun başarılı bir şekilde tamamlanmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, katkı sağlayan herkese teşekkür etti.