Yıldız, Toroslar halkıyla iftarda buluştu

Yıldız, Toroslar halkıyla iftarda buluştu cukurovagazetesi.com
Nurgül Bayram

Geçtiğimiz günlerde mazbatasını alarak göreve başlayan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Toroslar’ın Aladağ ve Ayvagediği Mahallesi sakinleriyle iftarda bir araya geldi.


İlk olarak Aladağ Mahallesi’nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Yıldız’a, belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

 Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Yıldız, iftar yemeğinin ardından vatandaşın Ramazan Bayramını da kutladı.

Toroslar halkına önümüzdeki 5 yıl boyunca adil bir hizmet sunacağını belirten Yıldız, “Seçimleri yaptık. Toroslar halkı bir tercih yaptı ve önümüzdeki 5 yılın belediye başkanlığı görevini verdi. İnşallah 5 yıl boyunca Toroslar’ın tüm mahallelerine hizmet edeceğiz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bize verdiğiniz görevi boşa çıkarmayacağız’’ ifadelerini kullandı.

Herkesin Belediye Başkanı olduğuna dikkat çeken Yıldız, iftardan sonra vatandaşın Ramazan Bayramı’nı şu sözlerle kutladı:
 “Ramazan ayının son günlerine geldik. Ramazan Bayramımızı idrak edeceğiz. Öncelikle herkesin çocuklarıyla, ailesiyle mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Artık seçim süreci sona erdi. Ve bundan sonra Abdurrahman Yıldız, her birinizin belediye başkanı. Ve Belediyemiz, kırsal ve merkez olmak üzere 67 mahallemizde 7/24 hizmetinizde, emrinizde’’