Sarı, ‘’ Dirliğin olduğu yerde güç ve huzur olur’’

Sarı, ‘’ Dirliğin olduğu yerde güç ve huzur olur’’ cukurovagazetesi.com
Nurgül Bayram

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, 32 esnaf odası başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla iftar yemeği düzenledi.


Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (ESOB) Veysel Sarı, düzenlenen iftar davetinde, katılımcılara birlik ve beraberlik mesajı vererek, esnafın yardımlaşma gücü hakkında konuşma yaptı. 

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası hizmet binası bünyesinde özel bir  düğün salonunda verilen  iftar davetine Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Mersin TSO Başkanı Hakan Sefa Çakır, Başkanvekili Mustafa Özdamar, MGC Başkanı Kaya Tepe, MEGİDER Başkanı Vahap Şehitoğlu, Kanal 33 TV sahibi Turgay Demirtaş ile Mersin merkezde kurulu bulunan esnaf odası başkanları, yönetim/ denetim kurulu üyeleri ile genel sekreterleri katılım sağladı.
Esnafın davasına önem gösterdiğinin altını çizen Sarı, ‘’Teşkilatımızla omuz omuza, yürek yüreğe vererek, tüm engelleri aşacağımıza, birliğin, dirliğin gücüyle esnafımızın sofrasındaki ekmeği büyütme mücadelemizi arttırarak devam ettireceğiz ‘’ifadelerini kullandı.