''Esnafın sorunlarını birlikte çözeceğiz''

''Esnafın sorunlarını birlikte çözeceğiz'' cukurovagazetesi.com
Nurgül Bayram

Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile birlikte Mezitli Esnaf Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek esnafın sorunlarına birlikte çözüm üreteceklerini kaydetti.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında, Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli İlçe Başkanı Av. Ulaş Yılmaz, Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer, Mezitli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel'i makamında ziyaret ederek, Mezitli Esnaf Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Mezitli ilçe esnafları ve Mezitlili vatandaşla  bir araya geldi.

‘’Birlikte çözüm üreteceğiz’’

Aday Tuncer; mahalle ekonomisini canlandırmak, yerel işletmeleri güçlendirmek ve toplumun refahına katkı sağlamak için kararlılıkla ilerlediğini söyledi. Tuncer, “Hem Büyükşehir hem de Mezitli Belediyesi olarak, esnafımıza sağlam bir destek sözü veriyoruz. Çünkü güçlü bir esnaf, güçlü bir toplum demektir. Sorunları, yurttaşların katılımını sağlayarak; birlikte çözüm üreteceğiz” ifadelerini kullandı.