Özkan, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Özkan, seçim çalışmalarını sürdürüyor cukurovagazetesi.com
Bedirhan Sumeli

Eski Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan 31 Mart Yerel Seçimlerine kısa bir süre kala seçim çalışmalarına devam ediyor.


Özkan, Ak Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayı Kenan Peker ve ilçe teşkilatıyla beraber Mersin İdilliler Derneği'ni ziyaret etti.

Orada esnaf ve vatandaşlarla buluşan Özkan, Peker’le beraber Yenişehir’e hizmet sözü verdi. Hacı Özkan, ziyaret için, “Hemşehri derneklerimizle her daim birlikteyiz. Ak Parti Yenişehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Kenan Peker ve İlçe Teşkilatımızla birlikte, Mersin İdilliler Derneği'nde hemşerilerimizle bir araya geldik. Yenişehir ilçemizin sıkıntılarını ve çözüm yollarımızı anlattık. Yenişehir'imizi kalkındıracak projelerimiz hakkında bilgi verdik. Desteklerini talep ettik. Tevazu, samimiyet ve muhabbet ile bizlere hem gönlünü hem kapısını açan Dernek Başkanımıza ve İdillili hemşerilerimize ev sahiplikleri için canı gönülden teşekkür ediyorum. Her daim yanımızda olup sevgi ve muhabbetini bizden hiçbir zaman esirgemeyen hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Ortak akılla kentimizin sorunlarını çözmek için çalışacağız. Yenişehir için hep birlikte çalışacağız ve hep birlikte kazanacağız. Bu kenti birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.