TSO’ya iş birliği çağrısı

TSO’ya iş birliği çağrısı cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, (TSO) Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın yer hizmetlerini verecek olan Çelebi Hava Servisi A.Ş’nin Doğu Bölge Direktörü Tahir Ersin Demirdağ ve beraberindeki heyeti kabul etti. Ziyaret kapsamında heyet; TSO’ya Tarsus ve yöre insanından istifade etmek istediklerini vurgulayarak, iş gücü alımı ve eğitiminde iş birliği içinde olmak istediğini kaydetti.


TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’tan Tarsus ekonomisi üzerine bilgi alan Çelebi A.Ş yöneticileri, istihdam yapılanmalarında Tarsus ve yöre insanından istifade etmek istediklerini vurgulayarak, iş gücü alımı ve eğitiminde ile iş birliği içinde olmak istediklerini ifade ettiler.

Başkan Koçak, iş birliği ve eğitim faaliyetlerine açık olduklarını belirtirken, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nı tek durak ofis olarak görebileceklerini belirtti.

Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda sunacakları hizmet kapsamında 180’e yakın kişiyi istihdam edecek olan Çelebi Hava Servisi A.Ş. kariyer planlamasını kariyer net üzerinden açtığı ilanla duyurmaya başladı.