Serdar Soydan gençlerle buluştu

Serdar Soydan gençlerle buluştu cukurovagazetesi.com
Bedirhan SUMELİ

Cumhur İttifakı’nın Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Mersin’de bir araya geldiği gençlerle keyifli bir buluşmaya imza attı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Soydan, gençlerle sohbet ederek fikirlerini ve önerilerini dinledi.


Gençlerin enerjisi ve yaratıcılığından etkilenen Soydan, onların fikirlerini önemsediğini ve projelerini hayata geçirirken bu fikirlerden faydalanacağını ifade etti. Soydan, "Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Onların fikirlerini ve önerilerini dinlemek, şehrimiz için en iyisini yapmak için çok önemli" dedi.

Mersin'in geleceği olan gençlerle bir araya gelen Serdar Soydan, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen buluşmada gençlerin sorularını cevapladı ve hayallerini dinledi. Her bir soru ve fikrin kendileri için yol gösterici olduğunu belirten Soydan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gençlerin enerjisinden ve yaratıcılığından ilham aldığını ve şehri birlikte yönetme sözü verdiğini söyledi.

Buluşmada, Mersin'in geleceği için gençlerin fikirleri ve önerileri ele alındı. Eğitimden spora, sanattan kültüre, iş imkanlarından sosyal projelere kadar her alanda görüş alışverişinde bulunuldu.

“ŞEHRİMİZİ BİRLİKTE YÖNETME, BİRLİKTE ŞEKİLLENDİRME SÖZÜ VERİYORUM”

Soydan, gençlerin taleplerini dikkate alacağını ve projelerini bu talepler doğrultusunda şekillendireceğini söyledi. Soydan görüşme sonrasında sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak, “Mersin’in geleceği olan siz değerli gençlerle bir araya gelmek, sorularınızı cevaplamak ve hayallerinizle yolumuza ışık tutmak için bir gençlik buluşması gerçekleştirdik. Her bir sorunuz, her bir fikriniz bize yol gösterdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak, gençlerimizin enerjisinden ve yaratıcılığından ilham alıyorum. Şehrimizi birlikte yönetme, birlikte şekillendirme sözü veriyorum. Bu buluşma için her birinize teşekkür eder, fikirlerinizin şehrimiz için dönüştürücü güç olacağına yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.