“Mezitli’yi sosyal belediyecilikle tanıştıracağız”

“Mezitli’yi sosyal belediyecilikle tanıştıracağız” cukurovagazetesi.com
Ebru DOST

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, “Vatandaşlarımızın mutfaklarına aş, öğrencisine, engellisine ve yaşlısına yoldaş olacak sosyal belediyecilik anlayışı ile gülümseyen Mezitli’yi oluşturacağız” diye konuştu.


CHP’nin Mersin’de güçlü kalelerinden olan Mezitli’de CHP’li aday Ahmet Serkan Tuncer, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Tuncer, İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz ile birlikte Mezitli Belediyesi ‘Kültürhane Kitap Kafe’yi ziyaret ederek ilçede, her kesim için hayata geçirecekleri projelerini sıraladı. 

Tuncer, seçildikleri takdirde sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğini söyleyerek, “1 Nisan’dan sonra Mezitli’de kamusal alan yaratmak ve Mezitli’nin kültür gündemini arttırmak için çalışmalar yapacak, el birliğiyle kentimizde erişilebilir kültürel alanlar yaratacağız. İlçemizin 230 bini aşan nüfusu, 50 bine yakın öğrenci sayısı dikkate alındığında 365 gün 24 saat kullanıma açık olacak yeni nesil kütüphane ve okuma salonuna ihtiyaç duyulmaktadır. Kentin sosyal ve kültürel gereksinimlerini tespit ederek ilçemize içeriği zengin sanatsal sergileri, etkinlikleri, kursları ve atölyeleri barındıracak ‘Mezitli Sanat Akademisini’ kazandıracağız. Halkımızın dar gelirli ve yoksul kesiminin, her geçen gün ağırlaşan yaşam koşullarını iyileştirmek, mutfaklarına aş, öğrencisine, engellisine ve yaşlısına yoldaş olacağız” ifadelerini kullandı.