Depremde ikinci kattan atlayan vatandaş hayatını kaybetti

Depremde ikinci kattan atlayan vatandaş hayatını kaybetti cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Çanakkale Yenice’de meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremde Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir vatandaş ikinci kattan atlayarak hayatını kaybetti. Bakan Koca, hayatını kaybeden vatandaş için başsağlığı diledi.


Olay, bu akşam Çanakkale’nin Yenice ilçesinde meydana gelen ve Balıkesir ve İstanbul’da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki deprem sırasında oldu.

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir vatandaş deprem anında yaşadığı korku ve panik ile ikinci kattan atladı. Ağır yaralanan vatandaş ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Bakan Koca’dan başsağlığı mesajı

Yaşanan olay sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden başsağlığı dileğinde bulunduğu bir mesaj yayınladı. Bakan Koca mesajda, ”Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun” ifadelerine yer verdi.