Başkan Seçer ve Tuncer, Erdemli Toptancı Hal Kompleksi’nin açılışına katıldı

Başkan Seçer ve Tuncer, Erdemli Toptancı Hal Kompleksi’nin açılışına katıldı cukurovagazetesi.com
Sami ŞAHİN

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Erdemli Toptancı Hal Kompleksi Anahtar Teslim Töreni’ne katıldı.


Törene Başkan Seçer ve Tuncer’in yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer ve Hasan Ufuk Çakır, CHP Erdemli İlçe Başkanı Ahmet Dursen Şahin, CHP Erdemli Belediye Başkan Adayı Mehmet Mavi, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’ye mensup belediye meclis üyeleri ve temsilcileri, muhtarlar ve Büyükşehir Belediyesi ile Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (MESKİ) bürokratları katıldı.

Başkan Seçer, törenin ardından 16 yıldır yapımı süren hal kompleksi hakkında sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. Başkan Seçer açıklamasında, “Erdemli Toptancı Hal Kompleksi’nde 16 yıllık bekleyişe son verdik, hak sahiplerine anahtarlarını teslim ettik. Mersin Büyükşehir Belediyesi de başkanı da güçlüdür, ayrım yapmaz, vatandaşının halinden anlar! Üreticimize, komisyoncu esnafımıza, Mersinimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Aynı törene katılım sağlayan Tuncer de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Mersin Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanarak anahtarları teslim edilen Erdemli Toptancı Hal Kompleksi’nin açılışına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Vahap Seçer ve örgütümüzle birlikte katıldık. Zor şartlar altında üretim yapan çiftçilerimize, esnafımıza ve Mersin’imize hayırlı olsun” dedi.