Mersin Eczacı Odası’ndan Bağış Etkinliği

Mersin Eczacı Odası’ndan Bağış Etkinliği cukurovagazetesi.com
Sinem ERKİZ

Mersin Eczacılar Odası, Yogakioo İnstitute Mersin’de Yoga etkinliği düzenleyecek. Günlük stresi azaltmak ve iç huzuru sağlamak içi yapılacak olan yoga etkinliğinden sağlanacak bütün gelir LÖSEV’e bağışlanacak.


Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Mersin Eczacı Odası, etkinliğe katılımı arttırmak için eczacılara çağrıda bulundu.

Katılımın sınırlı olduğu etkinlikte yer almak isteyen eczacılar en geç 9 Şubat Cuma günü mesai saatinin bitimine kadar başvuru yapabilecek. Etkinlik 10 Şubat Cumartesi günü saat 15:00- 17:00 arası gerçekleştirilecek. 
 

Mersin Eczacı Odası yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;
“Değerli meslektaşlarımız; Günlük stresimizi azaltmak ve iç huzurumuzu sağlamak için sizleri Yoga’ya davet ediyoruz. 10 Şubat 2024 Cumartesi Yogakioo İnstitute Mersin’de 15.00 - 17.00 saatleri arasında YOGA etkinliğimiz düzenlenecektir. Katılım 35 kişi ile sınırlıdır. Etkinliğimize katılmak isteyen meslektaşlarımızın 9 Şubat Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza bilgi vermesi gereklidir. Katılım ücreti: 350 TL olup, bu etkinlikten elde edilen tüm gelir LÖSEV’e bağışlanacaktır.”

Resim