Karne hediyesi olarak hayvanat bahçesini gezdiler

Karne hediyesi olarak hayvanat bahçesini gezdiler cukurovagazetesi.com
Ebru DOST

Mersin’de gönüllülük esaslı faaliyetlerini yürüten ve binlerce yetim, hasta, ihtiyaç sahibi çocuk ve aileye ulaşan Mersin İnsani Yardım ve Dayanışma Derneği, daha önce hiç hayvanat bahçesine gitmemiş 60 çocuğa, karne hediyesi olarak Tarsus Doğa Parkı ve Hayvanat Bahçesi gezisi düzenledi.


Kimsesiz çocukların ve ihtiyaç sahibi ailelerin; yiyecek, giyecek, barınma, eğitim gibi ihtiyaçlarını karşılayan ve çocuklara bir dizi sürprizler hazırlayan ödüllü derneğin bu seferki sürprizi ise, hayvanat bahçesi gezisi oldu.

Resim

Hem aileler hem çocuklar çok mutlu

Gezide derneğin gönüllü ekibi de çocuklarla birebir ilgilenirken; çeşitli oyunların oynandığı, gezilerin ve hediyelerin dağıtıldığı etkinlik için geri dönüşlerde oldukça olumlu oldu.  Gerek aileler gerek çocuklar mutluluklarını şu sözlerle dile getirdi:

“Hayvanat bahçesini çok merak ediyordum. Burada bütün hayvanları gördüm”

“Ekibiniz, çocuklarımızı çok sevindirdi. Allah binlerce kez razı olsun. Çocuklarım uzun zamandır hayvanat bahçesine gitmek istediklerini söylüyorlardı. Babaları ve arabamız olmadığı için hiçbir zaman götüremedik. Sizler bu isteği yerine getirdiniz”

“Çocuğum eve çok sevinçli ve mutlu geldi. Çok teşekkürler”

“Bu gezi için teşekkür ederim. Çocuklarım Ahmet ve Betül çok mutlular”

Resim

Öte yandan ortaya renkli görüntülerin çıktığı gezide dernekten de,“Bu hafta sonu ihtiyaç sahibi çocuklarımıza karne hediyesi olarak Hayvanat bahçesi gezisi düzenledik, oyunlar oynadık, hediyeler verdik. Daha önce hiç Hayvanat bahçesi görmemiş yaklaşık 60 çocuğa unutmayacakları bir gün yaşattık. Emeği geçen herkese teşekkürler” açıklaması geldi.