Bozdoğan, Memleket Partili mi oluyor?

Bozdoğan, Memleket Partili mi oluyor? cukurovagazetesi.com
Ebru DOST

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus belediye başkanlığına tekrar aday gösterilmemesi üzerine partisinden istifa eden mevcut başkan Haluk Bozdoğan hakkında bomba iddialar gelmeye devam ediyor. Mersin kulislerinde, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin yarın Bozdoğan’a parti rozeti takacağı iddia edildi.


Son belediye seçimlerinde Tarsus’ta 90 bin rekor oyla başkanlığa seçilen Bozdoğan’ın, gerçekleşecek olan 31 Mart yerel seçimleri tekrar CHP Tarsus Belediye Başkanlığına aday olarak gösterilmemesi kendisini kızdırdı.

Bunun üzerine partisine çarpıcı açıklamalarda bulunan ve Tarsus halkının desteğini arkasında hissettiğini belirten başkan Bozdoğan partisinden istifa etmiş, ‘Bağımsız Tarsus Hareketi’ başlığıyla bağımsız adaylığını duyurmuştu. Bugün ise Mersin kulislerinde Bozdoğan’ın Memleket Partisi’ne katılacağı ve adaylığını duyuracağı iddiaları öne sürüldü. Bozdoğan ve Memleket Partisi kanadından henüz bir açıklamama gelmemesine karşın geçtiğimiz günlerde Haluk Bozdoğan’ın, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yle gerçekleştirmiş olduğu görüşme, iddiaları güçlendirdi.