Bucaspor maçı için çarpıcı açıklamalar

Bucaspor maçı için çarpıcı açıklamalar cukurovagazetesi.com
Ebru DOST

Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY) Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, berabere biten Bucaspor maçı için çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.


Yeni MİY, dün Bucaspor’la deplasmanda karşılaştı. Temsilcimizin Buca’ya giriş yaptığı sırada takım otobüsüne taşlı saldırı gerçekleşmiş ve takım otobüsü zarar görmüştü. Şans eseri MİY’li futbolcuların  yaralanmadığı olayda tepkiler de bir bir gelmeye başladı. 

Deplasmandan 1 puanla ayrılan Mersin ekibi yaşanan saldırıyı kınarken bir kınama mesajı da Teknik Direktör Özcan Kızıltan’dan geldi. 

Kızıltan, sosyal medya hesabından hem maç sonu değerlendirmesi hem de saldırıya dair, “Zirve mücadelesi verdiğimiz rakiplerimizden Bucaspor deplasmanından 1 puanla döndük. İlk yarıda şiddetli rüzgarla mücadele etmek durumunda kaldık. Öne geçtik ancak üstünlüğümüzü koruyamadık. İkinci yarıya hızlı bir golle başladık ve oyunun kontrolü bizdeydi. Birçok pozisyon bulduk, hatta verilmeyen net bir penaltımız oldu. Tüm zorluklara rağmen, deplasmandan alınan 1 puanın değerini biliyoruz. Bu zor şartlarda inanılmaz bir mücadele gösteren ve kazanmak için ellerinden geleni yapan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Aynı zamanda, maça gelirken otobüsleri bozularak her şartta yanımızda olan taraftarlarımıza özel bir teşekkür etmek isterim. Takım otobüsümüze ve taraftarlarımızı taşıyan otobüslere yapılan taşlı saldırılar bizi üzdü. Bu tür olaylar sporun güzelliklerini gölgeleyebilir, ancak birlik ve beraberlik içinde bu tür olumsuzlukların üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Son olarak, Başkanımız Metin Saltık ve tüm yöneticilerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Teşekkürler” ifadelerini kullandı.