6 Şubat depremlerindeki özverisiyle başarı belgesi aldı

6 Şubat depremlerindeki özverisiyle başarı belgesi aldı cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Ak Parti 28. dönem Mersin Milletvekili A.Adayı, Memursen-Eğitim Birsen İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Kalemi Necla Serin; 6 Şubat depreminde yapmış olduğu çalışmalarıyla, Mersin Valiliğinden başarı belgesi aldı.


Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan Serin’e Mersin Valiliği tarafından verilen ve Vali Ali Hamza Pehlivan’ın imzasının bulunduğu başarı belgesinde;

‘’Kurumunuz bünyesinde üstlenmiş olduğu görev ve sorumluluklarınızı etkin bir şekilde yerine getirmeniz; ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde ve sonrasında yaşanan depremlerden etkilenerek ilimize gelen vatandaşlarımıza sunulan barınma ve sosyal yardım hizmetlerinde görev almak suretiyle sağlamış olduğunuz değerli katkılarınız ve özverili çalışmalarınızdan dolayı 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 122’nci maddesine istinaden ‘Başarı Belgesi’ ile taltif eder, başarılarınızın artarak devamını dilerim’’ ifadeleri kullanıldı.

Necla Serin; başarı belgesini, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Mersin 1 No’lu Şube Başkanı Abdulla Çelik’in elinden aldı.