İbrahim Genç’ten CHP’ye sitem

İbrahim Genç’ten CHP’ye sitem cukurovagazetesi.com
Sami ŞAHİN

Mersin CHP belediye başkan adayları belli olduğu günden beri Mersin siyaseti oldukça hareketlendi.


Partili isimlerden bazıları verilen kararlardan memnun olmadığı için partiden istifa etti. İstifa eden isimlerden biriside önceki dönem Yenişehir Belediye Başkanlığı yapan İbrahim Genç oldu. 


GENÇ: “BİR SİYASET ADAMINDA ARANAN NİTELİKLERDEN HİÇBİRİNE SAHİP OLMADIĞI AÇIKÇA BİLİNEN BU ADAMIN TEKRAR ATANMASINI KABUL ETMEM MÜMKÜN DEĞİLDİR”
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Yenişehir Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterdiği isim mevcut Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit oldu. Bunu üzerine kamuoyuna açıklamada bulunan Genç,   “Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi, uzun bir bekleyişten sonra Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'i tekrar atamış bulunuyor. Bir siyaset adamında aranan niteliklerden hiçbirine sahip olmadığı açıkça bilinen bu adamın tekrar atanmasını kabul etmem mümkün değildir.  18 yaşımdan beri içinde bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ediyorum” dedi.

Bir şunu diyen bir yazı ’< IBRAHIMGENC 15:13, 11 Oca Saygıdeğer Yenişehirliler: Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi, uzun bir bekleyişten sonra Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i tekrar atamış bulunuyor. Bir siyaset adamında aranan niteliklerden hiçbirine sahip olmadığı açıkça bilinen bu adamın tekrar atanmasını kabul etmem mümkün değildir. 18 yaşımdan beri içinde bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ediyorum. Bilgilerinize saygı ile sunarım. İbrahim Genç İnşaat Mühendisi B002’ görseli olabilir