Vekil Uysal’dan aday değerlendirmesi

Vekil Uysal’dan aday değerlendirmesi cukurovagazetesi.com
Sami ŞAHİN

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, yerel seçimlerde il ve ilçe başkanlığına belli olan adaylar ile ilgili değerlendirmede bulundu.


31 Mart yerel seçilmelerine yaklaşık 2 buçuk ay kala Milliyetçi Harekât Partisi’nden açıklama geldi. Dün akşam saatlerinde açıklama yapan parti, aralarında Mersin’inde olduğu il ve ilçe adaylarını açıkladı. Cumhur İttifakı olarak, MHP ve Ak Parti ortak kararı ile Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne Mersin MHP İl Başkanı olan Serdar Soydan aday gösterildi.

“HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ GÖNÜL VE GÜVEN BELEDİYECİLİĞİ”

Mersin il ve ilçe belediye başkan adayları ile ilgili açıklamada bulunan Mersin MHP Milletvekili Levent Uysal, “Cumhur ittifakı olarak Türk ve Türkiye yüzyılının alt yapısını yerel yönetimlerle sağlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımızın çizdiği yolda hepimiz hazırlıklı olarak yaklaşık 4 aydır Diyar Diyar Anadolu”  projemizle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milliyetçi Harekât Partisi olarak dün itibariyle 2 büyükşehir 12 il ve 41 ilçemizin anonsunu yaptık, adaylarımız belli oldu. Keza Ak Partide kendi adaylarını belirledi ve yola çıktık. Bizim için her şeyden önemlisi gönül ve güven belediyeciliği. Seçtiğimiz adaylar zaten bu doğrultuda konumlanmış kişiler.  Özellikle o ildeki güvenilir, vizyonları, gerçekleri, seçmenlerle paylaşacak adaylar seçildi. Ben Mersin milletvekili olarak, önceden başkanımızdı şuan belediye başkanı adayı olan Serdar Soydan beyefendiye başarılar diliyorum. Her zaman onun yanındayız. Biz bütün Türkiye’nin yanında olmak için yola çıktık ”dedi.

“YENİ NESİL BELEDİYECİLİĞİ HALKIMIZA ANLATACAĞIZ”

Çalışmaların hız kesmeden ve halkla iç içe gerçekleşeceğini belirten Vekil Uysal, “Dün itibariyle adaylarımızı sayın genel başkanımız bildirdi. Yarın itibari ile de bir toplantılar zinciri yapacağımız projeleri, yapacağımız yeni nesil belediyeciliğin neler olduğunu halkımızla entegrasyon sağlayarak anlatacağız” ifadelerini kullandı.