Karip: ’’Genç nesli zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz’’

Karip: ’’Genç nesli zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz’’ cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Bozyazı Belediyespor’un alt yapı 9/11 ve 11/13 yaş futbol kursuna katılımlar devam ediyor. Takımın altyapısı hakkında açıklamalar Bozyazı Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ali Karip; sporun önemini vurgulayıp, tüm gençleri spora teşvik etti.


Bozyazı Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ali Karip, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, futbol kursunun tamamen ücretsiz olup bir haftalık katılımın ardından forma takımı hediye edildiğini belirtti.

Karip, Bozyazı Belediyespor’un Altyapı hocası Batuhan Asutay'ın performasn değerlendirmeleriyle, başarılı oyuncuların ödüllendirildiğini ve harçlık verilerek motivasyon sağlandığını aktardı.

‘’Futbol sadece bir oyundan ibaret değil’’
‘’Değerli Bozyazılılar, çocuklarınızı bizlere emanet ediniz’’ diyen Ali Karip, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’İlçemizin genç neslini spora yönelterek yaşam standartlarına katkıda bulunmak istiyoruz. Futbol sadece bir oyundan ibaret değildir. Genç nesli olası zararlı alışkanlıklardan uzak tutma pozisyonudur’’

Bugünün çocuklarının Bozyazı Belediyespor'un geleceği olup, ülkemizin yıldızları arasında olabileceğini söyleyen Ali Karip, gençlerin sporla daha iyi bir nesil olabilmesi için Altyapı kursuna tüm gençleri davet etti.