Yılbaşı Pazar’ı Mersinlileri bekliyor

Yılbaşı Pazar’ı Mersinlileri bekliyor cukurovagazetesi.com
Sinem Erkiz

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenlenen Yılbaşı Pazarı’nda Mersinliler alışveriş yaparken bir yandan doyasıya eğleniyor.


Mersin Yılbaşı PazarıÖzgecan Aslan Meydanı'nda 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Renkli stantlar, lezzetli atıştırmalıklar, yöresel ürünler ve birbirinden güzel hediyeler yılbaşı pazarında vatandaşları bekliyor. 31 Aralık’a kadar Mersinlileri ağırlayacak olan yılbaşı pazarında karaoke yarışmaları da düzenleniyor.

‘’Ambiyans mükemmel’’

Pazarı gezen İrem Gökbudak düşüncelerini, ''Ambiyans mükemmel, oldukça renkli ve eğlenceli ortam, buraya gelince havamız değişti’’ şeklinde açıkladı.

‘’Farklı bir deneyimdi’’

Stant açanlardan Onur Torunoğlu ise, ‘’Etkinliğe bu yıl biz de katıldık. Bu renkli atmosferde katkı sunmak bizim için çok güzel, vatandaşlar için hediyelik eşyalar ve farklı kahve çeşitleri ile buradayız. Genel olarak memnunuz, kendimizi gösterme şansı yakaladık. Herkesi bekliyoruz’’ dedi.

Esnaf yeni yıldan ne bekliyor?

Stant açan esnaflar, yeni yıl için heyecanlı olduklarını ve ekonomik olarak daha güzel bir yıl beklediklerini aktardılar.

Her bütçeye uygun

El yapımı ürünler, çikolatalar kurabiyeler, seramik fincanlar, yöresel yemekler, kokulu mumlar ve hediyelik eşyaları uygun fiyata bu yılbaşı pazarında bulabilirsiniz. Yılbaşı Pazarı hafta içi 16.00 – 23.00,   hafta sonu 12.00 23.00 saatlerinde olmak üzere, 31 Aralık tarihine kadar Özgecan Aslan Meydanı'nda Mersinlileri bekliyor.