Vekillerden bölücü terör örgütüne ortak kınama

Vekillerden bölücü terör örgütüne ortak kınama cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Bölücü terör örgütü PKK’nın hain saldırısı sonucu şehit olan 12 asker için TBMM’de Ak Parti, MHP, İyi Parti ve Saadet Partisi Grup Başkavekilleri saldırıyı kınayan bir mesaj yayımladı.


Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

‘’Bölücü terör örgütü PKK tarafından iki gündür gerçekleştirilen hain terör saldırıları neticesinde 12 vatan evladımızı kaybetmiş durumdayız. Milletimizin başı sağ olsun. Bu mefur saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz. Bizler Türkiye Büyük Millet Meclisinde  aşağıda imzası bulunan siyasi parti gruğları olarak birlik ve bütünlüğümüze, huzur ve güvenliğiimize yönelik bu saldırıları şiddetle kınıyoruz.
Terör ve şiddet, hiçbir zaman hedefine ve amacına ulaşamayacaktır. Aziz milletimizin teröre asla boyun eğmeyeceğini, Türkiye Cumhuriyeti’nin güvenliğine tehdit oluşturan tüm terör örgütleriyle tavizsiz bir şekilde mücadele edecek güç ve kararlılkla ilan ediyoruz.’’

Bildiriyi imzalayan isimler Ak Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, MHP Grup Başkanvekili Muhammet Levent Bülbül ve Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin oldu.