Uysal: ’’Daha iyi bir Silifke olacak’’

Uysal: ’’Daha iyi bir Silifke olacak’’ cukurovagazetesi.com
Şule İnan

TFF 3. Lig’de mücadele eden Silifke Belediyespor’un 14. hafta Eynesil İlçe Stadı’nda karşılaştığı Eynesil Belediyespor’a 1-0 mağlup olmasının ardından, Silifke Belediyespor teknik direktörü Ufuk Uysal, karşılaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Ufuk Uysal, Eynesil Belediyespor maçına galibiyet hedefi ile gittikleri bir deplasman olduğunu vurgularken, Silifke Belediyespor’un alacağı bir puanın dahi avantaj yaratabileceğine işaret etti. Teknik adam, oyunu kontrol etmeyi düşündüğü dakikalarda yapılan kademe hatası sonucu kalelerinde gol gördüklerinin altını çizdi.

‘’Pozisyonları değerlendiremedik’’

İkinci devre oyun düzeninde değişiklik yaptığını vurgulayan Ufuk Uysal, bunun neticesinde takımın oyunu tamamen rakip sahada oynamaya çalıştığını söyledi. Uysal, ‘’Baskı kurduğumu anlarda ikinci yarının genelinde rakibimiz oyunu soğutma adına çok kez maçın durmasını sağladı. Buna rağmen ikinci devre, özellikle 15 dakikalık bölümde girdiğimiz pozisyonları golle sonuçlandıramadık. Hakemin maçın çok sık durmasının 5 dk olması ve gol bölgelerindeki eksikliğimizde buna eklenince 3 puan alabildiğimiz maçtan puansız ayrılmak zorunda kaldık.’’ dedi.

 

‘’Daha iyi bir Silifke olacak’’

Son hafta Silifke Belediyespor’un kendi evinde oynadığı Amasyaspor FK maçına mutlak galibiyet parolası ile hazırlanacaklarının altını çizen teknik direktör Uysal, ''Devre arası ihtiyacımız olan bölgelerle ilgili çalışmalarımız yönetim kurulumuzla beraber yapıyoruz. İkinci devre daha pozitif oynayan, sonuca daha çabuk ulaşacak bir Silifke Belediyespor izlettirmeyi hedefliyoruz.’’ diye konuştu.