Yılmaz, adaylık başvurusunu yaptı

Yılmaz, adaylık başvurusunu yaptı cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesinin MHP’li Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, genel merkeze giderek adaylık başvurusunu yaptı, Genel Başkan Devlet Bahçeli ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Yılmaz, “Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek, emir ve talimatlarını aldık. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için adaylık başvurumuzu yaptık. Rabbim ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.


31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili başvuru süreci sürerken, 2019’da yapılan seçimlerde Mersin’in merkez ilçesi Toroslar’dan belediye başkanı seçilen Atsız Afşın Yılmaz, Ankara’ya giderek adaylık başvurusunu yaptı.

Yılmaz, başvuru sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de görüşmesinin ardından, Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Mesleki ve Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir ile de genel merkezde bir araya geldi. 

“ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE DE ÇALIŞMAYA DEVAM”
Haber sitemize özel açıklamada bulunan Başkan Atsız Afşın Yılmaz, geride kalan 5 yıllık süreç içerisinde halka dokunan hizmetler gerçekleştirdiklerini, bunun yansımalarını da çok iyi bir şekilde aldıklarını dile getirdi. Kamuoyu yoklamalarında üst sıralarda yer aldıklarının altını çizen Yılmaz, önümüzdeki dönem için de projelerin hazır olduğunu ve tüm Toroslar halkı ile bu projeleri de hayata geçireceklerini aktardı.