Özel, Kadın Kolları MYK üyeleriyle bir arada

Özel, Kadın Kolları MYK üyeleriyle bir arada cukurovagazetesi.com
İHA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Aile ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka başkanlığında Kadın Kolları MYK üyeleriyle bir toplantı yaptı.


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi’nde CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’nın organize ettiği toplantıda Kadın Kolları Genel Sekreteri Mehtap Yücel, Kadın Kolları Genel Saymanı Armağan Akyüz, Kadın Kolları MYK Üyeleri; Necla Kacan, Suzan Çakırbeyli, Fevziye Şahin, Hürmüz Avcı, Nurşen Balcı, Nejla Erdem, Merve Kır, Azize Çeroğlu, Ayten Gülsever, Hatice Semerci, Cansu Bülbül, Yasemin Yılmaz, Füsun Sökmez, Çiğdem Gegeoğlu, Bahar Önal ve Merve Altınbaş Yılmaz ile bir araya geldi. Toplantının ana gündemini, kadın kollarının çalışmaları ve yaklaşan yerel seçimler oluşturdu.

Kadın Kolları MYK Üyeleri, yürüttükleri çalışmaları aktardı, önümüzdeki yerel seçimlere yönelik sorumlu oldukları iller hakkında Genel Başkan Sayın Özgür Özel’i bilgilendirdi. Kadın Kolları MYK Üyeleri, Gölge Kabine’deki eşitlik politikası için Özel’e teşekkür etti.