Uraz: ’’Mersinlilerle Uluslar Ligini 6’da 6 yaparak kapatmak istiyoruz’’

Uraz: ’’Mersinlilerle Uluslar Ligini 6’da 6 yaparak kapatmak istiyoruz’’ cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Sezon başında Fenerbahçe Petrol Ofisi Futbol Takımı’na transfer olan ve A Milli Kadın Futbol takımında forma giyen Yağmur Uraz, Mersin’de, Mersinlilerle Uluslar Ligini 6’da 6 yaparak kapatmak istediklerini aktararak, sonraki süreçte de başarılarını taçlandırmak istediklerini belirtti.


Özel bir haber kanalına konuşan ay yıldızlı oyuncu Yağmur Uraz, Mersin’deki maçtan sonraki süreç için, planlı ve programlı bir şekilde hedefleri doğrultusunda, takımın rakipleri belli olduktan sonra adım adım B Liginde çalışacaklarına işaret etti. 

‘’Hedefim Fenerbahçe’de gol kraliçeliği yaşamak’’
Beşiktaş maçından sonraki gollerinden Kadınlar Liginde gol kraliçeliğine yükseldiğini söyleyen Uraz, hedefinin Fenerbahçe formasıyla bu ünvanı taşımak olduğunu kaydetti. Uraz, ‘’Önceliğimiz şampiyon olup kupayı kaldırmak, tüm ekip olarak buna odaklandık.’’ dedi. Transfer süreci hakkında da konuşan Uraz, daha önceki senelerde transferini istediğini fakat bu seneye kısmet olduğunu söylerken, konuyu ‘’Burada olmaktan gerçekten mutluyum, oyuncu ve değerli olduğumu hissediyorum ve mutluyum.’’ sözleriyle değerlendirdi.