Anamur Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ödüllerle döndü

Anamur Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ödüllerle döndü cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

15-18 Kasım tarihleri arasında Antalya Cam Piramit ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen 4. Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması (Gastro Antalya), 37 farklı ülkeden 600 yarışmacı ve 100 jüri üyesinin katılımarıyla gerçekleştirildi. MEÜ Anamur Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, katılım sağladığı kategorilerde toplamda 10 gümüş ve 4 bronz madalya almaya hak kazandılar.


"Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışması" kategorisine iki farklı ekiple katılım sağlandı. İlk ekipte bulunan öğrenciler Sıla Emlik, Şevval İpek ve Mehmet Can Teke gümüş madalya ve aynı kategoride 2. ekip olarak katılım gösteren öğrenciler Oğuz Şahin, Eylül Tanır ve Selda Tombul da aynı şekilde gümüş madalya alarak ödüllendirildiler.

"Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması" kategorisine yine iki farklı ekiple katılım sağlayan öğrenciler Engin Demir, Yusuf Öztürk ve İbrahim Yağcı gümüş madalya ve aynı kategoride yarışan diğer öğrenciler Selver Bektaş, Ece Yolcu ve Rabia Tosuncuk’un oluşturduğu ekibimiz ise bronz madalya ile yarışmayı tamamladılar.

"Üniversite Düzeyi Okullar için Öğrenci Aşçı Restoran Tatlı" kategorisine bireysel olarak iki öğrenci katılım sağladı. Tatlı tabaklarını sunan iki öğrenci Rabia Yıldız gümüş madalya, Enes Artuş ise bronz madalya ile başarılarını taçlandırdılar.

Başarılarda emeği geçen Aşçılık Programı akademisyenleri Öğr. Gör. Tezel Malkoçoğlu ve Öğr. Gör. Ayşe Afyoncu, "Öğrencilerimizin başarıları bizleri çok gururlandırdı. Bu süreçte Anamur Meslek Yüksekokulu idari yönetimine yanımızda oldukları için teşekkür ederiz." diyerek mutluluklarını dile getirdiler.