Başkan Tollu, aday adaylığı başvurusunu yaptı

Başkan Tollu, aday adaylığı başvurusunu yaptı cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, özel bir televizyon kanalında önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden aday adayı olduğunu belirterek, ‘’Üretken belediyecilik anlayışı’’ ile hareket ettiklerini söyledi.


‘’Belediye ağlama duvarı değil’’
Partisi MHP'nin Genel Merkezinde başvuru yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, parti teşkilatının, üretken bir vizyon ortaya koymasının son derece değerli olduğunu söylerken, üretmeden zenginleşmenin ve Mersin’i muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın imkansız olduğunu dile getirdi.

Erdemli Belediyesinde de çalışmalarıyla bunu herkese gösterdiklerini söyleyen Mükerrem Tollu, ‘’Personel maaşı ödeyemeyip, iş üretemeyen belediyeler de var. Bizim bu manada asla mazeretimiz yok.’’ ifadelerini kullandı. Tollu, maddi kaynak yoksunluğunu bahane etmediklerini, ‘’Belediye ağlama duvarı değil.’’ sözleriyle açıkladı.

 

‘’50-100 yıllık ihtiyaçlar karşılandı’’

Belediyede yapılan hizmetlerin 50 ve 100 yıllık ihtiyaçları karşılayacak nitelikte olduğunu vurgulayan Başkan Tollu, insanların refahı ve yaşam kalitesinin yükselmesini önemsediklerini söyledi. Tollu, ‘’Örneğin kurduğumuz kurs merkezinde önceki yıl 275 öğrenci fen lisesini kazanırken, bu sene sayı 300’e yükseldi. Üniversite hazırlık kurslarında da çok sayıda öğrenci, devletimizin en prestijli okullarını kazandı. Kreşimiz var, burada da çocuklar 3 yabancı dil öğreniyor. Gençlerimizin bu ülke için bir şeyler yapması adına bilimle, fenle, milli ve manevi hassasiyetlerle yetiştirmeye özen gösterip bunu gerçekleştiriyoruz.’’ diye konuştu. Yine gençlere yönelik açılan spor merkezlerinde sporun tüm dallarındaki hocalardan üç bine yakın gencin eğitim alma olanağı olduğunu söyleyen Tollu, örnek olarak futbol branşında, başarılı olan sporcu gençlerin profesyonel kulüplere gönderildiğini açıkladı.