Brent petrol fiyatları ne kadar oldu?

Brent petrol fiyatları ne kadar oldu? cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Brent petrol fiyatlarındaki inişli çıkışlı seyir devam ediyor. İsrail-Filistin gerilimiyle tırmanan daha sonra ise düşen brent petrol 80 dolar ve çevresinde seyrediyor. Akaryakıt fiyatları 23 Kasım 2023 itibarıyla otomobil sahipleri tarafından takip ediliyor.


Motorine (mazota), benzine indirim ya da zam var mı? sorusu da araç sahipleri tarafından merak ediliyor. Akaryakıta, brent petrol fiyatlarına bağlı olarak indirim ya da zam yapılıyor. İşte güncel benzin ve mazot fiyatları 23 Kasım 2023!

Akaryakıt fiyatları 23 Kasım 2032 Pazartesi günü itibarıyla takip ediliyor. Mazota ve benzine indirim ya da zam var mı? sorusu da bu bağlamda merak ediliyor. Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç rafineri satış fiyatı bulunuyor. Bu doğrultuda akaryakıt fiyatlarına indirim ya da zam yapılıyor. Brent petrol fiyatlarının artması ya da azalması dikkatle takip ediliyor. İşte 23Kasım güncel akaryakıt fiyatları!

BRENT PETROL FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Dünyanın en büyük petrol tüketicisi ABD'de talebin düştüğüne ilişkin veriler, fiyatlar üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Amerikan Petrol Enstitüsü, ülkede ham petrol stoklarının 9 milyon 47 bin varil arttığını açıkladı. Piyasa beklentisi, stokların 1 milyon 467 bin varil artacağı yönündeydi.

Brent petrol 23 Kasım itibarıyla 80,96 dolar seviyesinde satılıyor.

BENZİNE, MOTORİNE (MAZOTA) ZAM VAR MI?

23 Kasım Perşembe itibarıyla Motorineya da benzine herhangi bir indirim ya da zam yapılmadı. Son olarak geçtiğimiz günlerde üzere motorine 1 lira 14 kuruş zam yapılmıştı. Güncel akaryakıt fiyatları ise

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI 23 KASIM 2023

İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 34.55 TL

İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 37.60 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 18.63 TL

İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 34.50 TL

İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 37.54 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 18.16 TL

ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara'da benzin litre fiyatı: 35.20 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı: 38.17 TL

Ankara'da LPG litre fiyatı: 18.50 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir’de benzin litre fiyatı: 35.35 TL

İzmir’de motorin litre fiyatı: 38.39 TL

İzmir’de LPG litre fiyatı: 18.27 TL