Çağlar Ertuğrul sevgilisi Kayla Manukyan ile evleniyor mu?

Çağlar Ertuğrul sevgilisi Kayla Manukyan ile evleniyor mu? cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Bir süredir Urla’da yaşayan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, yoğun iş programı sebebiyle tekrar İstanbul’a döndü. Ertuğrul, muhabirlerin ’evlilik’ sorusuna ise ilginç bir yanıt verdi.


Bir süredir Urla'da yaşayan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, yoğun iş programı sebebiyle tekrar İstanbul'a döndü. Ertuğrul, muhabirlerin 'evlilik' sorusuna ise ilginç bir yanıt verdi.

Ünlü çiftler arasında örnek gösterilen Çağlar Ertuğrul-Kayla Manukyan çiftinin ilişkisi 7 yıldır doludizgin devam ediyor. Yakışıklı oyuncu, Teşkilat dizisinden ayrıldıktan hemen sonra, İzmir'in Urla ilçesine taşınmıştı. Tiyatro, sinema, dijital projeler derken şu dönem yoğun bir çalışma takvimi geçiren Ertuğrul, geçtiğimiz gün Bihter filminin galasında görüldü.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan yakışıklı oyuncu, artık İstanbul'a geri döndüğünü ve Ceyla Odman'la yeni bir tiyatro oyununa başlayacaklarını müjdeledi. Ünlü oyuncu ilk provasını DasDas sahnesinde yaptığından da bahsetti.

“ZORUNLULUK OLURSA, NEDEN OLMASIN?”

Geçtiğimiz sefer muhabirlerin, "2023'te evlilik olacak mı?" sorusunu, "Bu devirde hayat pahalı, zor" cevabını veren Ertuğrul'a bu soru tekrar hatırlatıldı. Çağlar Ertuğrul sevgilisi Kayla Manukyan ile 7 yıldır mutlu bir ilişkilerinin olduğunu, çoğu evliliğin onlarınki kadar bile devam etmediğini söyledi.

Ünlü oyuncu yaptığı son açıklamayla da şaşırtmayı başardı: "Yarın öbür gün bir zorunluluk çıkarsa neden olmasın. Evlenenlerden zorlandıklarını duyuyorum. Ama neden olmasın, evlenirim tabii."