Mersin Müftülüğü Din Hizmetleri Birimi İl Geneli Koordinatörler toplantıları gerçekleştirildi

Mersin Müftülüğü Din Hizmetleri Birimi İl Geneli Koordinatörler toplantıları gerçekleştirildi cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Mersin İl Müftülüğünce il genelinde görev yapmakta olan tüm koordinatörler ile değerlendirme ve istişare toplantıları düzenlendi.


İl Müftü Yardımcısı Dr. Mehmet Akif Coşkun başkanlığında ilk olarak Tarsus'ta başlayan toplantılar daha sonra Silifke, Bozyazı ve merkez ilçe koordinatörleri ile gerçekleştirildi.

İl Müftüsü Aydın Yığman toplantıların sonuncusunda metropol ilçe koordinatörleri ile bir araya geldi. Müftü Yığman toplantıda koordinatörlere hitaben yaptığı konuşmada. “Herkesin üstlenmek istemediği bir görevi yapıyorsunuz bu yüzden sizi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Mersin ili için yüz akı çalışmalar yapıyorsunuz. Çalışmalarımızda bir sonraki yılın hedefini yükseltmeliyiz daha kaliteli daha iyi hizmet hedefimiz olmalı görevi aldığımız ve bıraktığımız zaman fark görülmeli. Yapılan hizmetlerde maddi ve manevi desteklerimizi elimizden geldiğince yapacağız cenab-ı hak başarılar versin” dedi.

İl Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcısı Dr. Mehmet Akif Coşkun İl ve ilçe Din Hizmetleri birimi koordinatörleri katıldı.

Tarsus Müftüsü Murat Akçay’ın ev sahipliğinde Çamlıyayla ve Tarsus ilçeleri, Silifke İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Seri Doğru’nun ev sahipliğinde Erdemli, Gülnar ve Silifke ilçeleri, Bozyazı Müftüsü Yakup Avcı'nın ev sahipliğinde, Aydıncık, Anamur ve Bozyazı' da hizmet yürüten Gençlik, Zekât, Engelli, Bağımlı koordinatörleri ve KYK manevi danışmanları katıldı.

Gerçekleştirilen toplantılarda koordinatörlüklerce yürütülen hizmetlerin değerlendirilmesinin ardından Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtları ve gençlik merkezleri ziyaret edilerek program sona erdi.