“Çocuk Ebeveyn Cami Buluşması” gerçekleştirildi

“Çocuk Ebeveyn Cami Buluşması” gerçekleştirildi cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Camilerin hayatın merkezinde konumlandırılmasını temin etmek, nebevî metotta olduğu gibi din hizmetlerini hedef kitleye göre uyarlamak, toplumun tüm kesimlerinin cami ve cami hizmetleriyle bağının güçlenmesini sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Şehirlerin Kalbi Camide Buluşalım" projesi kapsamında; Mersin İl Müftülüğü tarafından Yenişehir Hz. Mikdat Camii’nde “Çocuk Ebeveyn Cami Buluşması” gerçekleştirildi.


Öğle namazını müteakip Hz. Mikdat Camii'nde yapılan programda öğrenciler ilahi ve şiirler okudu. Müftü Yardımcısı Coşkun'un yaptığı konuşmanın ardından program çocuklara bayrak, balon ve Mezitli İlçe Gençlik Koordinatörü Abdülkadir Koçar'ın pamuklu şeker ikramı ile son buldu.

Din Hizmetlerinden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Dr. Mehmet Akif Coşkun'un riyasetinde Hz. Mikdat Camii İmam-Hatibi Yunus Arı'nın koordinesinde icra edilen programa il ve ilçe gençlik koordinatörleri, manevi danışmanlar, Kur'an kursu öğreticileri, 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencileri ve anneleri katılım sağladı.