Mersin’de Bazı İlçelerde Su Kesintisi Uygulanacak

Mersin’de Bazı İlçelerde Su Kesintisi Uygulanacak cukurovagazetesi.com
Bedirhan Sumeli

Mersin’de bazı ilçelerde yaşanacak su kesintileri, ilgili bölgelerde su temini sağlayan MESKİ tarafından duyuruldu. İşte kesinti yaşanacak ilçeler ve ayrıntılar:


Mut İlçesi, Derinçay Mahallesi'nde yaşanan pompa arızası nedeniyle su kesintisi 4 Ekim 12:00 tarihine kadar devam edecek.

Yenişehir İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde oluşan arıza sebebiyle su kesintisi 4 Ekim 12:00 tarihine kadar sürecek.

Erdemli İlçesi, Kösereli, Kayacı ve Arslanlı mahallelerinde dönüşümlü su verilmesi nedeniyle su kesintisi 5 Ekim saat 09:00 tarihine kadar sürecek.

Bozyazı İlçesi, Tekeli Mahallesi'nde su rezervi yetersizliği sebebiyle sular dönüşümlü olarak verilmeye devam edecek. Suların 5 Ekim saat 10:00'a kadar verilmesi planlanıyor.

Yenişehir İlçesi, Emirler Mahallesi'nde yaşanan şebeke arızası nedeniyle su kesintisi 4 Ekim saat 13:00 kadar sürecek.

Akdeniz İlçesi,  Adnan Menderes Mahallesi'nde içme su ana hat arızasına bağlı olarak Adnan Menderes, Bahşiş, Gazi, Köselerli, Gazi ve Kulak mahallelerinde su kesintisi 4 Ekim saat 13:00 kadar su kesintisi yaşanacak.

Silifke İlçesi, Gazi ve Göksu mahallelerinde doğalgaz altyapı çalışmalarından kaynaklanan arıza sebebiyle su kesintisi 4 Ekim saat 15:00’e  kadar devam edecek.

Silifke, Mahallesi'nde Tisan bölgesinde yaşanan pompa arızası nedeniyle su kesintisi 4 Ekim saat 19:00’ye  kadar sürecek.

Söz konusu su kesintilerinin, ilgili bölgelerde su teminini sağlayan MESKİ' nin gidermeye çalışıldığı belirtiliyor.