Psikolog, Diyetisyen ve Fizyoterapist hizmetleri bir arada

Psikolog, Diyetisyen ve Fizyoterapist hizmetleri bir arada cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mezitli Kadın Sağlığı ve Danışma Merkezi, verdiği fizyoterapi, diyetisyen ve psikolog hizmetleriyle yüzlerce kadını hem ruh ve beden sağlığına kavuşturuyor, hem de mutlu ediyor. Kadınlar, merkezin fizyoterapisti ile kas-eklem ve omurga rahatsızlıklarını aşabiliyor, hamile pilatesi de yapabiliyor


Merkezin diyetisyeni kadınların kilo vermesini, kilo kontrolünü ve doğru beslenme düzeni ile sağlıklı bir yaşama kavuşmasını sağlarken, merkezin psikoloğu da kadınların psikolojik sorunlarında danışman hizmeti veriyor. Tüm bu hizmetlerle birlikte merkezde verilen hizmet sayısı, açıldığı günden bu yana 7 bin 500’e ulaştı.

Merkez’den belirli bir süre hizmet alan her kadın, tedavi süreci bitse de yeniden merkeze gelmek istiyor. Hem hizmetten, hem de hizmeti veren personelden son derece memnun olan kadınlar, aldıkları pozitif enerji ile hayata daha mutlu bakarken, kendilerine olan güvenleri de artıyor.  

Kadınlar; merkezde görev yapan fizyoterapistten kas, eklem ve omurga sağlığı, diyetisyenden kilo kaybı, kilo kontrolü ve sağlıklı beslenme, psikologdan ise psikolojik sorunlarının çözümleriyle ilgili destek alıyor.