MSK , yine galip geldi

MSK , yine galip geldi cukurovagazetesi.com
Bedirhan Sumeli

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi(MSK), Bornova Belediyesi Karşıyaka ile 90-73 yendi.


Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), deplasman da karşılaştığı Bornova Belediyesi Karşıyaka'yı 90-73 galip etti.

MSK, Bornova'yı yendi

İlk periyot MSK 23-18 üstünlüğüyle biterken, ikinci periyotta MSK'nın 49-41 üstünlüğü ile sona erdi. farkı 5 sayıdan 8 sayıya çıkaran MSK farkı korumak için 3. periyotta da mücadelesine devam etti. 3. periyot MSK için iyi başlarken Bornova'nın da ataklarıyla fark açılmadı. 67-61 üstünlüğü ile devam eden maç, 4. periyotta 90-73 bitti. MSK galibiyeti alırken deplasmandan mutlu ayrıldı.

"3'te 3 galibiyet serisi ile başladığımız için mutluyum"

Maçtan sonra Başantrenör Semih Soğuksu açıklamalarda bulundu. Soğuksu, "Deplasmanda bir maç daha kazanarak lige 3'te 3 galibiyet serisi ile başladığımız için mutluyum. Genel anlamda oyunun kontrolünün biz de olduğu, tempoyu ayarladığımız ve iyi oynayarak kazandığımız bir maç oldu. Bölüm bölüm rotasyona bağlı oyunun kontrolünü kaybettiğimiz, konsantrasyonumuzun düştüğü zamanlar olsa da takımımızın mücadelesinden ve kazanma alışkanlığından memnunum" şeklinde konuştu.

"Taraftarlarımızı bekliyoruz"

Takımı ve Staff'ı bu galibiyetten ötürü tebrik ettiğini aktaran Soğuksu, "Cumartesi günü saat 16.30'da kendi evimizde formda olan bir Iğdır takımı ile oynayacağız. Bütün taraftarlarımızı takımımızı desteklemeye ve beraber galibiyet serimizi devam ettirmeye bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.