Tarsus mağlubiyete alıştı

Tarsus mağlubiyete alıştı cukurovagazetesi.com
Sami Şahin

TFF 3. Lig 3. Grup’ta yer alan Tarsus İdman Yurdu, kendi evinde Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü’ne 4-1 mağlup oldu.


TFF 3. Lig 3. Grup'ta yer alan 3. hafta maçında Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü’yle karşılaşan Silifke Belediyespor, kendi evinde mağlubiyet aldı.

Tarsus 2 haftadır mağlup

Maçın 10. dakikasında Doğancan Ayancı'nın attığı golle 1-0 öne geçen Sinop, ilk yarıyı üstünlükle kapattı. 80. dakika Doğancan Diker'in golüyle 2-0 öne geçen Sinop, Tarsus'a geçit vermedi. 90. dakika Enes'in ve 90+2 Sarp Ekinci'nin golleriyle farkı 4'e çıkaran Sinop, maçta üstünlüğünü kaybetmedi. 90+7. dakika Cemal Metehan Kavalcı'nın gölüyle farkı 3'e indirse de skora etkisi olmadı. 2 haftadır mağlubiyet alan Tarsus, düşüşe geçti.

"Özür diliyorum"

TİY Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı açıklama yaparak taraftarlarından özür diledi. Kavalcı, "Tarsus İdman Yurdu Ailesi, bugün oynanan Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü maçı sonucundan ötürü bizleri destekleyen ve bize inanan tüm taraftarlarımızdan özür diliyorum. Sezon başından beri Yönetim Kurulumuz ile üstümüze düşen her şeyi kendi adımıza yapmaya çalıştık. Bugün bu sonuç sizleri ne kadar üzdüyse bizleri de bir o kadar üzmüştür" dedi.

"Taraftarlara teşekkür ediyorum"

Kamp döneminden beri her an her dakika yanlarında olduğunu ve çalışmalarını yakından takip ettiği takımın bu sonuçla sahadan ayrılmasının kendilerini üzdüğünü dile getiren Kavalcı, "Yönetim Kurulumuz ile maç sonrasında yaptığımız toplantı ile beraber radikal kararlar aldığımızın da bilinmesini isteriz. Son olarak bizi destekleyen ve yanımızda olan maçın başından sonuna kadar takımımıza tezahürat yapan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.