Avrupa filmleri Mersin Palm City’de gösterimde

Avrupa filmleri Mersin Palm City’de gösterimde cukurovagazetesi.com
Kader Çetintaş

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ve Mersin AB Bilgi Merkezi koordinasyonunda, AB üye ülkelerinin Türkiye Büyükelçilikleri ve AB Delegasyonu tarafından seçilen 16 Avrupa filmi, 22-28 Eylül tarihlerinde Mersin Palm City AVM Cinemarine’de halka açık olarak ücretsiz gösterimi yapılacak.


Avrupa filmleri, Avrupa Filmleri Haftası’nda, AB Bilgi Merkezleri’nin desteğiyle, 10 ilde farklı tarihlerde Türkiye’de gösterime girecek.

Gösterimi yapılacak filmler ise şöyle; Avusturya’dan “Oskar ve Lilli”, Belçika’dan “Molenbeek’in Tanrıları”, Bulgaristan’dan “Sonsuz Bahçe”, Estonya’dan “Eczacı Melchior”, Finlandiya’dan “Aurora”, Fransa’dan “En Başarılı Prodüksiyon”, Almanya’dan “Rabiye Kurnaz George W. Bush’a Karşı”, İrlanda’dan “Amber’le Çıkmak”, İtalya’dan “İyiyim”, Letonya’dan “Evlilik Hayatım”, Litvanya’dan “Koşucu”, Malta’dan “Luzzu”, Hollanda’dan “Vahşi Amsterdam”, Polonya’dan “Bir Daha Asla Kar Yağmayacak”, İspanya’dan “Kız Öğrenciler” ve İsveç’ten “Faili Meçhul”

Film biletlerini 13 Eylül 2023 tarihi itibariyle Mersin Palm City AVM Cinemarine gişelerinden ücretsiz temin edilebilecek.