Gülnar’ın ilk resim yarışmasının kazananları belli oldu

Gülnar’ın ilk resim yarışmasının kazananları belli oldu cukurovagazetesi.com

19. Gülnar Kültür ve Yöresel Ürünler Festivali kapsamında, ilk defa düzenlenen Gülnar temalı resim yarışmasının kazanları belli oldu.


25 Ağustos Cuma günü düzenlenecek olan 19. Gülnar Kültür ve Yöresel Ürünler Festivali’nde dereceye giren yarışmacılara ödülleri takdim edilecek.

“Festivalimizi daha coşkulu ve kapsamlı hale getirdik”

Gülnar temalı yarışmaya, toplam 17 fotoğraf ile 33 yarışmacı katılım sağladı. Yarışmanın jüri üyeliğini üstlenen Gülnar Kaymakamı Musa Ayyıldız, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, AA Foto Muhabiri Seyit Konyalı ve Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Gümüş 117 fotoğraf içinden dereceye giren fotoğrafları seçti.

117 fotoğrafla yarışamaya katılan 33 yarışmacı arasından birinciliğe Serap Ünal, ikinciliğe Hatice Ekiz üçüncülüğe ise Halil Çot seçildi. Vimar A.Ş. Özel Ödülü Samet Doğan’a verilirken, 20 fotoğrafa da sergileme ödülü verilecek.

“Bu yıl 19'uncusunu düzenleyeceğimiz Gülnar Kültür ve Yöresel Ürünler Festivalimizi daha coşkulu ve kapsamlı hale getirdik. Düzenlediğimiz yarışmalarımız bu yıl festivalimize renk katacak” aktaran Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, düzenlenen yarışmayla Gülnar’ın kültürüne ve güzelliklerine ışık tutmak, tüm dünyaya tanıtmak istediklerini söyledi.

Gülnar’ın rengiyle, doğasıyla ve zengin kültürüyle adeta bir sevgi coğrafyası olduğunu belirten Ünüvar, “Bu vesileyle yarışmaya katılan tüm yarışmacılarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Yarışmalarımıza verilecek olan ödüler için sponsor olan Vimar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş Adamı, hemşerimiz Sayın Mustafa BAYSAN’a böyle güzel bir organizasyona katkılarından dolayı çok teşekkür ederim, fotoğraf yarışmalarımızda tekrar buluşmayı diliyorum” dedi.