Hatayspor, Kasımpaşa Spor ile 0-0 berabere kaldı

Hatayspor, Kasımpaşa Spor ile 0-0 berabere kaldı cukurovagazetesi.com
Bedirhan Sumeli

Mersin’de oynanan Trendyol Süper Lig ikinci haftasında karşı karşıya gelen Hatayspor ve Kasımpaşa SK berabere kaldı.


Mersin’de yapılan Trendyol Süper Lig karşılaşması beraberlikle sonuçlandı. Hava sıcaklığının herkesi etkilediğini söyleyen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Hava sıcaklığı herkesi etkiledi. Oyuncular da etkilendi. Biz yedek kulübesindeki hocaları da etkiledi. Açıkçası benim adıma istediğimiz sonuç olmadı. Ama tabii ki futbolcularıma da rakip oyunculara da hak vermek istiyorum gerçekten çünkü hava şartları müsaade etmedi” sözlerine yer verdi.

“Hava her iki takımın oyuncularını da zorladı”

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş ve Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’de sıcak havanın oyuncuların performansını etkilediğini ifade etti.

Özdeş, “Hava her iki takımın oyuncularını da zorladı. Belki 60. dakikadan sonra bizim yapabileceklerimizi kısıtladı diyebilirim” sözlerine yer verirken Demirel’de, “Açıkçası benim adıma istediğimiz sonuç olmadı. Ama tabii ki futbolcularıma da rakip oyunculara da hak vermek istiyorum gerçekten çünkü hava şartları müsaade etmedi. Neticesinde birer puan aldık. Bana sorarsanız ben memnun değilim. Eminim ki karşı tarafta memnun değildir. Ancak en büyük faktör havanın bu kadar sıcak olması" dedi.