Mersinliler hafta sonu 2. Tarsus İncir Festivali’yle eğlenecek

Mersinliler hafta sonu 2. Tarsus İncir Festivali’yle eğlenecek cukurovagazetesi.com
Sami Şahin

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 19 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek olan 2. Tarsus İncir Festivali’ni sosyal medya hesaplarından vatandaşlara duyurdu.


Mersin’in Tarsus İlçesi Kadelli Mahallesi Dörtler mevkiinde, bu yıl ikincisi yapılacak olan Tarsus İncir Festivali’ne vatandaşlar ön kayıt yaptırarak katılım sağlayabilecek.

Festival bitiminde katılımcılar Mersinli İsmail konseriyle eğlenecek

Halk oyunu gösterisi, En İyi İncir Yetiştiriciliği Yarışması ve İncirli Lezzetler Yarışması etkinliklerinin yapılacağı 2. Tarsus İncir Festivali, açılış konuşması ile başlayacak. Yarışmalarda derece elde edenlere verilecek ödüllerin ardından Mersinli İsmail konseri ile festival son bulacak.

2. Tarsus İncir Festivali’nde katılımcılar, su deneyleri, üretici standları, çocuk atölyeleri, köy bizim şenlik bizim ve MESKİ çocuk atölyeleri gibi gün boyunca sürecek olan diğer etkinliklerle eğlenceli zaman geçirebilecekler.

Festivale katılım sağlayacak vatandaşlar, gidiş için Mezitli İlçesi Ulu Cami’den ve Yenişehir İlçesi Forum AVM köprü altından saat 16.00’da, Tarsus Kültür Merkezi önünden 17.00’da kalkacak olan servis araçlarını kullanabilecekler. Dönüş için ise 22.00’da araçlar hareket edecek.