Tozlu, Silifke’nin ilk etap çalışmalarını değerlendirdi

Tozlu, Silifke’nin ilk etap çalışmalarını değerlendirdi cukurovagazetesi.com
Mehmet Çetin

TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor ilk etap kamp çalışmaları tamamlanmıştı. Kırmızı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu ilk etap çalışmaları ile ilgili değerlendirme yaptı.


Bu sezon TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor, sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyor. İlk etap çalışmalarını geçtiğimiz gün bitiren Silifke ekibinde verilen aranın ardından 3 Ağustos tarihinde kamp süreci başlayacak.

“Sporcularımız gayet uyumlu”

Silifke Belediyespor Teknik Direktör Muzaffer Tozlu, takımın ilk etap çalışmalarını değerlendirdi. Tozlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “17 Temmuz Pazartesi günü başladığımız Silifke 1. etap hazırlık kampı bizim açımızdan çok iyi ve verimli geçti. Havaların sıcak olmasından dolayı ilk zamanlar biraz zorlandık ama günde çift antrenman yaptık. Sporcularımız gayet uyumlu ve istekli bir tablo çizdiler.  Takımda ki tecrübeli futbolcuların bu konudaki hassasiyeti de önemli bir etken oldu. 2. etap çalışmaları öncesinde takıma izin verdik” dedi.

“3 Ağustos’ta Kızılcahamam kampımız başlıyor”

Tozlu, açıklamasına 21 yıl sonra tekrar döndükleri 3.Lig’de lige iyi başlamak istediklerini belirterek, “İlerleyen haftalarda alacağımız sonuçlar hedeflerimiz konusunda daha belirleyici olacaktır. Beni tanıyanlar iyi bilir ki hedef daima en ilerisidir. 2. Etap çalışmalarımız için 3 Ağustos’ta Kızılcahamam kampımız başlıyor. Kampta 4 hazırlık maçı planladık. Hazırlık maçları dışında çok yoğun bir çalışma bizleri bekliyor. Burada hem takım ruhunu yakalamak hem de yeni ve eski oyuncuların saha içerisinde birbirini daha iyi tanıyarak lige girmek istiyoruz. Bizleri deplasmanla başlayan lig periyodunda zorlu bir sürecin beklediğini biliyoruz. Ama bu zorlu süreç hedeflerimiz ve hayallerimiz konusunda bizi vazgeçilemez. Çalışmadan, alın teri dökmeden, birlikte hareket etmeden ve takım olarak aynı hedefe yürümeyi istemeden asla başarı gelmez inancındayım. İç saha ve deplasman maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan büyük Silifke Belediyespor taraftarlarının desteğini her zaman olduğu gibi bu sezonda bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.