Silifke Belediyespor, sahaya indi

Silifke Belediyespor, sahaya indi cukurovagazetesi.com

TFF 3.Lig’de mücadele edecek olan Silifke Belediyespor’da çalışmalar başladı. Önceki gün gerçekleştirilen ilk antrenmanda kulübün Onursal Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok takımı yalnız bırakmadı.


Haber- Fırat Tatlı

Bu sezon TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor’da transfer hareketliliği devam ederken diğer taraftan yeni takım ilk antrenmanı için sahaya inerek hazırlıklara başladı.

Silifke, antrenmanlara başladı

İç ve dış transfer hareketliliğinin sürdüğü Silifke Belediyespor’da kadronun şekillenmesi ile birlikte antrenmanların startı verildi. 2023-2024 sezonun için çalışmalara başlayan Silifke Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Silifke Belediyesi Ünal Ünüvar Spor Tesislerinde başlarken, antrenman teknik direktör Muzaffer Tozlu gözetiminde gerçekleştirdi.

Altunok, ilk antrenmanı izledi

Sezonun ilk antrenmanında, Silifke Belediyespor’un Onursal Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, kulüp başkanı Gürhan Dölek ve yönetim kurulu üyeleri takımı yalnız bırakmadı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ayrıca, “yeni tesis binamızın temelleri de dualar eşliğinde atıldı” ifadelerine yer verildi.