Tarsus tanıtımı izlenme rekoru kırdı

Tarsus tanıtımı izlenme rekoru kırdı cukurovagazetesi.com

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, canlı yayın programının konuğu oldu.


Haber-Mehmet Çetin

Tarsus Şelalesi’nde gerçekleşen canlı yayında Başkan Bozdoğan, Tarsus’un tarihi, doğal güzellikleri, yazarları, sanatçıları ve zengin mutfağı hakkında bilgiler aktardı. Programı binlerce vatandaş izledi. Başkan Bozdoğan, “Tarsus, büyüleyici bir şehir. Canlı yayınımızı gerçekleştirdiğimiz Tarsus Şelalesi, adeta doğanın büyüsünü yansıtıyor. Tarsus bir hazine ve açık hava müzesidir.” dedi.

Başkan Bozdoğan şehrin güzelliklerini gözler önüne serdi

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’a dair soruları yanıtlamak ve Tarsus'un tarihi, sanatı ve gerçekleştirilen projeleri hakkında bilgi vermek için bir televizyon programına konuk oldu. Tarsus Şelalesi’nde gerçekleşen canlı yayında Başkan Bozdoğan Tarsus'un tarihi, kültürel mirası, edebiyat ve sanat alanındaki başarıları ile zengin mutfağı hakkında ayrıntılar verdi. Sanat, müzik ve tarihe dair oldukça keyifli bir sohbetin gerçekleştiği programda ayrıca, Tarsus Belediyesi Kent Orkestrası da sahne aldı.

Program boyunca gerçekleşen keyifli sohbette, Tarsus'un tarihi, doğal güzellikleri, yazarları, sanatçıları ve lezzetleri izleyicilerle buluşturularak şehrin potansiyeli ve çekiciliği vurgulandı. Başkan Bozdoğan'ın aktardığı bilgiler, Tarsus'un keşfedilmeyi bekleyen bir cennet olduğunu gözler önüne serdi ve izleyiciler Tarsus'u ziyaret etme ve keşfetmeye davet edildi.