Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’ndan Çocuklara Sürpriz

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu’ndan Çocuklara Sürpriz cukurovagazetesi.com

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçtiğimiz günlerde Giresun’un Bulancak İlçesi’nde yaşanan sel felaketini yerinde incelemek üzere bölgeye gitti.


Haber- Sinem Erkiz

Selden dolayı mağdur olan vatandaşları ziyaret eden Uraloğlu, ilçede incelemelerde bulunarak, vatandaşların sorunlarını dinledi. Bakan Uraloğlu’nun önünü iki küçük çocuk kesti ve bisikletlerinin sel sularına kapıldığını söyledi. Çocukların bisikletlerini kaybetmesine üzüldüklerini gören Bakan Uraloğlu, çocuklara sürpriz yaptı. Çocuklara üzülmemeleri gerektiğini belirten Bakan Uraloğlu, çocuklara sürpriz yaparak iki bisiklet hediye etti.

Bisikletlerinin sel sularına kapıldığına çok üzülen Yasin Akçay ve Rüzgar Aydın, karşılarında yeni bisikletlerini görünce büyük bir şaşkınlık ve sevinç yaşadılar. Yeni bisikletlerine kavuştukları için çok mutlu olan çocuklar; “İlçemizde meydana gelen sel felaketi bizleri çok üzdü. Bakan amca da ilçemizi ziyaret etti. Onu karşımızda görünce bisikletlerimizin sel sularına kapıldığını söyledik. Böyle bir sürpriz beklemiyorduk. Karşımızda yeni bisikletlerimizi görünce çok mutlu olduk. Bakan amcamıza bu sürprizinden dolayı çok teşekkür ederiz” dediler.