Seçer, “Toplu taşımada klima sorunu yaşadığınızda Alo 185’i arayın”

Seçer, “Toplu taşımada klima sorunu yaşadığınızda Alo 185’i arayın” cukurovagazetesi.com

Özel toplu taşıma araçlarında açılmayan klima sorunu Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Birleşiminde konuşuldu. Meclis Üyesi Mehmet Sadık Türüt, vatandaşların toplu taşıma araçlarında açılmayan klimalardan şikayetçi olduğunu ifade etti. Bunun üzerine konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Bundan sonraki süreçte büyükşehir denetimleri daha sıkı yapacak. Vatandaşlara da seslenmek istiyorum, toplu taşıma araçlarımızda klima sorunu yaşadığınız zaman otobüslerin plakasını ya da sefer sayısını Alo 185’e bildirin” dedi.


Haber- Mehmet Çetin

Mersin’de toplu taşıma araçlarında açılmayan klima konusu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı İkinci Birleşiminde de konuşuldu. Birleşimin gündem dışı konuşmalar bölümünde söz alan Ak Parti’li Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Sadık Türüt, “Vatandaşlarımızdan özel toplu taşıma ile ilgili klima açılmadığıyla alakalı yoğun şikayetler aldık” dedi.

Bunun üzerine konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, denetimlerin bundan sonraki süreçte daha sıkı yapılacağını belirterek şöyle devam etti, “Bu durumlarda tedbirlerimizi alacağız. Toplu taşıma araçlarından da zaman zaman bize şikayet ulaşıyor. Buradan da vatandaşlara seslenmek istiyorum. Lütfen toplu taşıma araçlarımızda klima sorunu yaşadığınız otobüslerin plakası ile ya da sefer sayısı ile alo 185’e bildirmelerini istiyoruz” dedi.