Yeni MİY Başkanı Metin Saltık sessizliğini farklı bir yöntemle bozdu

Yeni MİY Başkanı Metin Saltık sessizliğini farklı bir yöntemle bozdu cukurovagazetesi.com

Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY) Kulüp Başkanı Metin Saltık’ın, sosyal medyada ‘Miyonline’ adlı sosyal medya hesabının paylaşımını kendi profilinde paylaşması dikkat çekti.


Haber- Mehmet Çetin

Bu sezon TFF 3.Lig 1 Grup’ta şampiyon olarak 2.Lig’e çıkma başarısı gösteren Yeni Mersin İdman Yurdu’nda suskunluk devam ederken, kulüp Başkanı Metin Saltık’ın sosyal medyada bir haber sitesinin yayınladığı kamuoyu açıklamasını kendi sosyal medya hesaplarında yer vermesi dikkat çekti.

 ‘Miyonline’ adıyla İnstagram’da Mersin İdman Yurdu ile ilgili paylaşımlara yer veren sosyal medyada hesabında yayınlanan mesaj ise şu şekilde; “98 yıllık Mersin İdman Yurdu birilerinin ceplerini doldurması sebebi ile tarih oldu. Sn. Metin Saltık öncülüğünde yeniden bir oluşum içine girip İdmanyurdu'nu küllerinden arındırıp, ayağa kaldırıp 2. Lige çıkarttık. Yeni sezonun başlamasına az bir süre kala takımımız kapanan kulübün borçları ile karşı karşıya. Bu takım bu şehrin ortak paydası. Parti gözetmeksizin Mersin sokaklarında her insan kendini Mersin İdmanyurdu'lu olarak tanımlar. Tribünde kol kola girip coşkuyla takımını destekler. Halkın bu birlikteliğine rağmen Mersin'i yöneten kamu kuruluşları bu birlikteliği sağlayamamaktadırlar. Bu şehirde görev yapan Valilik, Belediye Başkanları, Kaymakamlar, Bakanlıklara bağlı il müdürleri neredesiniz? Bu şehirde milyonlarca lira kazanan iş adamları neredesiniz? Sezon başlıyor, takım sahipsiz. Kötü günler yaşamamak için elinizi verin İdmanyurdu’na sahip çıkın. Bir şehrin vebali sizin elinizde, lütfen diyoruz lütfen”