TİY’de yeni transfer

TİY’de yeni transfer cukurovagazetesi.com

3.Lig’de mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu (TİY), Mustafa Özcan’ı kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli ekip aynı zamanda kulübün altyapının sorumluğuna ise Ali Karabulut’u getirdi.


Haber- Kader Çetintaş

Bu sezon TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele edecek olan Tarsus idman Yurdu, yeni sezon için transferler çalışmalarını sürdürüyor. Kulübün borçlarından dolayı transfer tahtasını açamayan TİY, transferlerini amatör futbolcular ile gerçekleştiriyor. Tarsus ekibi bu kapsamda son olarak kadrosuna 3 oyuncu daha koyarken, aynı zamanda alt yapının başına ise Ali karabulut’u getirdi.

Tarsus İdman Yurdu, 2004 doğumlu orta saha mevkiinde görev yapan Mustafa Özcan ile anlaşmaya vardığını taraftarları ile paylaştı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer verildi; “Futbolcumuz “vefa” ve “feda” parolası ile yola çıktığımız bu sezonda genç yaşında takımımıza verimli olmak ve fayda sağlamak için üstüne düşenin fazlasını yapacağını ve savaşacağını söyledi. Mustafa Özcan’ın daha önce oynadığı takımlar; Kuvayimilliye Spor, Akdeniz Belediyespor ve son olarak Akdeniz Gücü olmuştur. Anlaşmanın futbolcumuz ve takımımız adına hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.